MonChou taart

Heerlijke luchtige MonChou taart met een bodem van biscuitjes en een topping van kersen.



Tijd: 20 min + min. 1 uur in de koelkast

Benodigdheden:

1200 gram biscuits
26 eetlepels (kersen)jam
31,5 bakje MonChou (200 gr per bakje)
41 zakje vanillesuiker
51 bakje opgeklopte slagroom
61 blikje kersenvlaai vulling

Bereidingswijze:

Begin met het verkruimelen van de biscuitjes.

Je kan dit doen in een keukenmachine of met een deegroller.

Meng daarna de koekkruimels met de jam en roer dit goed door elkaar.

Schep het koekkruimelmengsel met de jam in een springvorm en druk het met een vork goed aan.

Nu kunnen we beginnen aan het MonChou-slagroom mengsel.

Schep de slagroom in een grote kom en meng het met de MonChou en de vanillesuiker.

Roer het geheel goed door elkaar.

Schep daarna het MonChou-slagroom mengsel over de koekkruimeltjes bodem.

Als laatste verdeel je het kersen over het MonChou mengsel en kan de taart voor minimaal 1 uur in de koelkast.

Tip: je kan in plaats van kersen uit een blikje ook verse kersen gebruiken.
Of als je niet van kersen houdt kan je bijvoorbeeld aardbeien gebruiken.

Tip: ik heb er ook nog een beetje chocoladesaus over heen gedaan voor een beetje afwisseling.