Oreo toetjes

Het is makkelijk en snel te maken. Het enige wat je wel nodig hebt is wat geduld want de Oreo toetjes moeten minstens 3 uur opstijven in de koelkast. Voordeel hiervan is dat je het toetje al prima op kerstochtend kan voorbereiden.

Ingrediënten voor 6 glazen

•200 gram Monchou
•250 ml ongeklopte slagroom
•50 gram suiker
•theelepel vanillepoeder
•1,5 rol oreo koekjes
•50 gram pure chocolade

Hoe maak je deze toetjes?

1 - Breek de koekjes van 1 rol in vieren. Verdeel deze stukjes koek over de
glaasjes.

2 - Pak een grote mengkom en klop hierin de Monchou. Voeg de slagroom en de
suiker eraan toe. Klop dit stijf met een keukenmachine of een handmixer.

3 - Schep het Monchou mengsel op de koekjes. Zet de glazen voor minimaal 3 uur in de koelkast zodat het goed kan opstijven.

4 -Ter garnering: Breek 3 Oreo koekjes doormidden. Garneer de toetjes met een
half Oreo koekje. Rasp de chocolade over de toetjes heen. En klaar zijn jouw
feestelijke toetjes.