Groente enchiladas


Recept voor 2 personen
Tijd: 25 min. + 15 min. in de oven

BENODIGDHEDEN:

1 4-5 (grote) wraps
2 2 paprika’s
3 3 grote (vlees)tomaten
4 1 blikje tomatenpuree
5 1 ui
6 2 teentjes knoflook
7 150 gr mais
8 150 gr linzen uit blik
9 1 tl paprikapoeder
10 1 tl komijn
11 halve tl chilipoeder
12 geraspte kaas
13 snufje zout

BEREIDINGSWIJZE: GROENTE ENCHILADAS

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd dan de paprika’s en tomaten in kleine stukjes.

Snipper het uitje en hak de teentjes knoflook fijn.

Fruit het uitje 2-3 minuten aan in een pan met een beetje olie/margarine.

Voeg daarna de knoflook, tomatenpuree en paprika toe en bak nog even een minuut zachtjes mee.

Dan kunnen de blokjes tomaat erbij.

Laat de mais en linzen (uit blik) even uitlekken en voeg toe aan de saus.

Voeg de kruiden toe en laat de saus een minuut of 10-15 zachtjes pruttelen.


Verdeel de saus over de wraps en rol de wraps op.

Leg de wraps in een ingevette ovenschaal dicht tegen elkaar aan.

Een beetje geraspte kaas erover en dan kunnen ze de oven in voor een minuut of 15, totdat de kaas lekker gesmolten is.


Tip: serveer een lekkere salade met komkommer bij dit gerecht.