Turkse Pizza met kip


Recept voor 3-4 Turkse pizza’s
Tijd: 30 min.

BENODIGDHEDEN:

1 - 250 gr kipgehakt
2 - 1 paprika
3 - 1 ui
4 - 300 ml Tomato Frito
5 - 1 teen knoflook
6 - 1 tl ras el hanout
7 - 4 wraps
8 - serveren met 100 gr ijsbergsla,
halve komkommer, 2 tomaten en
knoflooksaus

BEREIDINGSWIJZE:

Snipper het uitje en snijd het teentje knoflook en de paprika fijn.

Dit kun je ook doen met een keukenmachine.

Giet een scheutje olie in een pan en bak het uitje met de knof- look en paprika aan.

Voeg na circa 2 minuten het kipgehakt toe en bak het gehakt rul.

Voeg vervolgens de tomatensaus en de kruiden toe.

Meng alles goed door elkaar en laat het geheel circa 5 minuten “pruttelen”.

Snijd ondertussen de komkommer, ui, sla en tomaat in stukjes.

Verwarm een wrap 10 seconden in de magnetron en beleg de wrap vervolgens met

een paar eetlepels van het gehakt, ijsbergsla, komkommer, tomaat en lekker wat

knoflooksaus.

Je kunt kant-en-klare knoflooksaus gebruiken of zelf knoflook- saus maken.