Bereiden
Zet een kopje espresso en laat deze even afkoelen.
Klop de slagroom met de suiker en het vanille extract stijf.
Klop in een andere kom de mascarpone los.
Vouw hier als de mascarpone glad is voorzichtig de slagroom doorheen.
Voeg vervolgens ook de advocaat toe.
Wil je een sterkere advocaat smaak, voeg dan zeker nog een lepeltje extra toe.
Dip de bitterkoekjes in de koffie en leg ze onderin de glaasjes waar je het toetje in uit serveert.
Verdeel hier een laag van het mascarpone mengsel overheen.
Dol op advocaat, voeg dan ook een laagje advocaat toe.
Herhaal deze stappen totdat het glaasje vol zit.
Zorg wel dat je eindigt met een laagje van de mascarpone.
Rasp wat witte chocolade over het geheel, om de advocaat tiramisu af te maken.
Je kunt 2 tot 4 glazen vullen met de advocaat tiramisu.
Het hangt af van de grootte van de glazen die je gebruikt.