Bereidingswijze:
Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 graden.
Snijd daarna de filodeegbladen in vieren en smelt dan de boter in een bakje in de magnetron.
Vet 6 muffinvormpjes in met een klein beetje gesmolten boter.
Leg in elke muffinvorm 2 blaadjes filodeeg.
Smeer dan met een kwast over alle blaadjes filodeeg in de muffinvorm een klein beetje boter.
Zorg ervoor dat de randjes ook goed ingesmeerd zijn.
Zet daarna de filodeegbakjes voor ongeveer 10 minuten in de oven totdat deze mooi bruin zijn geworden.
Ondertussen schep je het fruit in een klein pannetje en voeg je de basterdsuiker toe.
Verwarm op een heel zacht vuurtje het fruit ongeveer 5-10 minuten totdat het lekker zacht is.
Giet het sap van het fruit eventueel af en schep het daarna in de filodeegbakjes.
Serveer het warme fruit met een lekkere toef slagroom en eventueel een blaadje munt.